nuovo Carpaccio z marynowanego buraka
z kremowym kozim serem,
prażonymi orzeszkami pini, rukolą
oraz włoskim kremem balsamicznym
100/80/8/8/15 g
Połów Latającego Holendra
łosoś marynowany w soku z cytryny
z ziarnami zielonego pieprzu - 120/20/20 g
nuovo Vitello Tonnato
pieczona cielęcina z sosem tuńczykowym,
rukolą, kaparami i oliwą - 100/90/10/15/10 g
Carpaccio z delikatnej wołowiny
dekorowane parmezanem, rukolą i pieczarkami - 100/20/10 g
Tatar wołowy
z dodatkami i jajkiem przepiórczym - 100/100 g
nuovo Grillowane kalmary
z różowym sosem z kolendrą,
cytryną oraz wędzoną papryką
i solą Maldon - 5 szt./30/20/25/1/3 g
Krewetki królewskie
z pomorodkami cherry
w maślano-winnym sosie - 7 szt./150 g
"Znakomity łosoś marynowany to znak najwyższej jakości Restauracji St Antonio.
Równie dobrego nie spotkałem nigdzie w świecie."
Prof. Jerzy Wóźnicki
Prezes Fundacji Rektorów Polskich, b. Rektor Politechniki Warszawskiej